Seabird Sea Pearl havkajak

11.500,00 kr.

Med finne. Kajakken er målrettet de lidt mere øvede roere, eller roere der har mod på udfordring.

En rigtig god grønlænder kajak, der også er sjov ved surf på bølgerne.

Leveres uden luger, som skal købes hos anden forhandler. Lidt bøvlet men til gengæld får du kajakken til halv pris, og lugerne koster ca. 800 kr i alt.

SeaPearl reagerer hurtigt på pagajtagene og kantning og dens eneste begrænsning er roeren selv. Den gør det, du beder den om, og gør det hurtigt, så det er ikke helt en begynder kajak, men er til gengæld en kajak, man kan udvikle sig i.

SeaBird har fornyet deres produktionsproces i 2013. Dvs at de nu laver kajakker med den bedste og mest avancerede teknik, nemlig vacuum infusion. På den måde vil finish og holdbarhed forbedres, og kajakker produceret med denne teknik fra andre producenter, vil typisk ligge på en pris omkring 20.000 kr. Men som altid har Seabird de bedste produkter til prisen, der starter på 11.500 og op til kun kr. 18.000 for topmodellen.

 

Kajakken er målrettet de lidt mere øvede roere, eller roere der har mod på udfordring.

En rigtig god grønlænder kajak, der også er sjov ved surf på bølgerne.

 

Finnen giver god retningstabilitet og derved bedre sejlegenskaber, specielt i sidevind.

 

Seabird leverer kajakker i en kvalitet og finish, hvor ingen andre producenter kan være med. Ingen andre glasfiberkajakker leveres som standard med kevlar bund invendigt, kevlarforstærkninger samt kevlarsæde, der både sænker vægten og giver en stærkere kajak og bedre finish – se fotos længere nede på siden.

 

SeaBird kajakkerne har også den unikke mulighed, at du kan påsætte selvredningsudstyr, der enten kan bruges som ekstra stabilitet for den nye roer, eller hvis man ønsker eks vis at fiske fra kajakken, og derved har brug for udpræget stabilitet.

Farve

Gul, Rød

Lignende produkter

Scroll til toppen