Seabird Black Pearl LV kajak

14.990,00 kr.19.990,00 kr.

Enkelte udstillingsmodeller. Med finne. Black Pearl LV til dig under ca. 80 kg. Black Pearl er en af de mest velmodtagede nyheder på kajakfronten blandt kendere de sidste år. Den er en rigtig “rullemaskine” og er rigtig nem at lave rul i. Sendes ikke men skal afhentes i butikken

Den reagerer på dine bevægelser og tager dig derhen du ønsker. Den er konstrueret af den velrenomerede svenske kajakdesigner Bjørn Thomasson og kendt for sine supergode sejlegenskaber, og er ikke en traditionel populistisk kajak med diverse finnesser. Nej, den er en god gedigen grønlandsk inspireret kajak, der bare er fantastisk at ro og en nydelse for øjet.

 

Den har ret lavt dæk og sidestillingen skal man lige vænne sig til, men når først man har vænnet sig til det, så er man èt med sin kajak.

 

Black Pearl har finne samt 2 luger til dagsturen.

 

Er du kajakentusiast og vil tilbage til grønlændernes måde at ro kajak, vil Black Pearl være det perfekte valg for dig.

 

Black Pearl er samtidig en rigtig flot kajak, der drager beundrende blikke på vandet.

 

Seabird giver dig en række fordele frem for de fleste andre glasfiberkajakker. De har usædvanlig lav vægt pga brug af carbon og kevlar i alle deres kajakker, og som noget nyt har Seabird lavet carbonforstærkning i kajakkens bund under sædet for større styrke og holdbarhed.

 

Sædet er også nyt og er nu udført i carbon og kevlar, og i samlingen mellem bund og dæk, er der nu også ilagt carbon/kevlar materiale for bedre styrke og finish.

 

 

Farve

Hvid, Rød

Materiale

,

Lignende produkter

Scroll to Top