Glasfiber pagaj model Ocean

1.495,00 kr.

Normalpris kr. 1495. Ocean er udført med sort glasfiberskaft samt glasfiberinjecerede hvide blade og er et rigtig godt køb til prisen. En komplet pagaj med mange muligheder til en meget lav pris i forhold til kvalitet og vægt.

Kan justeres i længden med op til 10 cm og vinkles trinløst og leveres i 3 længder. 200-210 cm, 210-220 cm eller 220-230 cm.

Bladlængde 45 cm

Bladhøjde 16 cm

Leveres kun med hvide blade og sort skaft.

Længden kan varieres trinløst i længden så du kan variere pagajen til den perfekte længde, der passer til dig. Der kan derved også være flere brugere om pagajen, eller du kan ændre længden, hvis du skal ud i en smallere/breddere kajak, end den du normalt bruger.

 

Et genialt justeringssystem, der er enkelt at justere og meget præcist, og som efter vores mening er det bedste justeringssystem på markedet. En pagaj vi kan anbefale til både begynderen og den rutinerede, der vil have meget for pengene.

Areal på blad: 655 cm2

Rigtig komplet og lækker pagaj du kan indstille i længden samt trinløst i vinklen. Bladene glider utrolig godt gennem vandet og skaftet er godt at holde på. Leveres i 3 forskellige størrelser, så du får en, der passer til din højde, og alle kan indstilles 10 cm trinløst i længden, så du kan finde den helt rigtige længde, og der kan være flere brugere på også.

Længde

, ,

Lignende produkter

Scroll to Top