Arcademaskine med 2323 spil spar 40 %

19.990,00 kr.

Arkademaskine med 2323 forskellige 3 D spil i høj kvalitet. Med stor god skærm, gode højtalere og flot design. Der er møntindkast, som du kan slå fra, så der du ikke behøver mønter, eller du kan lade være aktiveret og selv meget nemt indstille til den slags mønt, du foretrækker.

Se mere info længere nede på siden

Kan du huske, da du eller måske din far stod på grillbaren og spillede spil? Dengang var der kun 1 spil i pr. maskine.

Nu er der hele 2323 stk forskellige spil, og kvaliteten er en helt anden, da det nu er i 3 D der giver en helt speciel spille oplevelse. Der er joysticks og knapper til 2 personer, men du kan selvfølgelig også spille alene og se om du kan slå din egen rekord.

Vælg mellem 2 forskellige udsmykninger/designs. Indmaden er den samme.

Den vejer kun 80 kg og kan fragtes på trailer eller bag i kassevogn eks vis. Mål: Mål: Højde 174 x Bredde  75 x  Dybde 71 cm.

Perfekt til din man-cave, hjemmebar, arbejdsplads, stue eller hvor du vil have følelsen af, at du forkæler dine gæster eller tager dem med tilbage, til da du eller far var ung og stod på grill baren og spillede Tekken, Mario Cart, 1814, skydespil osv osv.

Spilleliste medfølger og du kan nemt søge det spil frem, du ønsker at spille, ved at taste spillet ind i søgefeltet på skærmen.

Bemærk: Dette er ikke en maskine, der er lavet af af en privat, som man ser flere steder og solgt uden garanti. Dette er fra en specialiseret fabrik, der kun laver underholdningsmaskiner i høj og solid kvalitet, og vi giver 2 års garanti/reklamationsret på alle vores maskiner og lagerfører reservedele, hvis uheldet skulle være ude.

Du skal heller ikke samle den selv, som andre tilbyder. Det er plug and play!

Maskinen er monteret med 4 hjul og pakket ind i solid plast og pap, så kan transporteres nemt. Der medfølger 4 stk ben, hvis man ikke ønsker hjul på.

Skærmen er super kvalitet og hele 24 tommer og højtalerne giver en virkelig god lyd, som kan reguleres i lydstyrke eller slukkes.

Bredde

71 cm

Højde

174 cm

Dybde

80 cm

Vægt

85 kg

Skærm

26 tommer

Vælg design

1942 (lyseblå), Arcade (lilla)

Scroll to Top