TNP Pyxis vario pro

1.250,00 kr.

Dejlig pagaj med glasfiber skaft og glasfiber blade, og et godt forhold mellem vægt, kvalitet og pris. Leveres i længden 210-220 cm.

Denne version er udstyret med en trinløs variabel deling på skaftet, hvor du frit kan indstille længde inden for et interval på 10 cm og frit kan indstille skrivning/vinkel trinløst fra 0 grader op til 90 grader, både højre- og venstreskivet. Delingen gør pagajen nemmere at transportere og gør, at den også kan medbringes på kajakken som reservepagaj. Wolferine fås også uden deling på skaftet.

Den har det absolut bedste forhold mellem vægt og pris, som findes på markedet. Normalt koster pagajer i denne vægtklasse det dobbelte eller mere.
Bladet er en medium størrelse, der fungerer rigtig fint både på kortere og længere ture. Det har en god stivhed og går stabilt gennem vandet. Bladet har indstøbt en lille “dråbe-afviser” (den lille spids nederst/inderst på bladet), som er et elegant alternativ til drypringe, som derved bliver overflødige. Vanddråberne løber ud på denne spids og drypper af frem for at løbe ned ad skaftet.

Bladstørrelse: 48 x 17,5 cm
Areal på blad: 655 cm2
Vægt af hele pagajen: ca. 1100 gram

Lignende produkter

Scroll til toppen